Universal Copy v6.3 APK + MOD (Premium Unlocked)


Universal Copy
Universal Copy

Universal Copy v6.3 APK + MOD (Premium Unlocked)

Evrensel Kopya, kopyalamaya izin vermeyen platformlarda içerik kopyalamanıza izin veren bir uygulamadır. Kopyalama nesneleri tamamen çeşitlidir ve birçok farklı kopyalama moduyla işlenir.

  App NameUniversal Copy
 PublisherCamel Corporation
 GenreSocial
 Size32M
 Latest Version6.3
 MOD InfoPremium Unlocked
 Get it OnGoogle Play

Download (32M)

 Evrensel Kopya, kullanıcıların farklı platformlardan içeriği kolayca ve doğru bir şekilde çekmelerini mümkün kılar. Tam olarak uygulama yetkisi var bir kere, çeşitli özellikleri ve kopya modu seçmeniz gerekir. Ayrıca, içerik tespit bir kez, kullanıcı içeriği ile yapabileceğiniz pek çok şey bulabilirsiniz. Artı sürümü ile reklamlar olmadan deneyimleri daha yumuşak olacaktır.

OCR SİSTEMİ İÇİN DİL GELİŞTİRME

Universal Copy'nin yeni sürümünde kullanıcılar Devanagari, Korece, Japonca, Çince dahil olmak üzere OCR sistemi için eklenen dört yeni dili bulabilirler. Bu şekilde, uygulamayı farklı platformlarda birçok dilin metinlerini kopyalamak için kullanabilirsiniz. Uygulamayla metin kopyalarken, değiştirilen metin sırasını iyileştirme gibi bazı hatalar görüntülenir. Gerçekten de bu, herhangi bir kullanıcının görmezden gelemeyeceği bir araçtır.

METNİ FARKLI PLATFORMLARDA KOLAYCA KOPYALAYIN

Kullanıcıların Evrensel Kopyada buldukları özellik anlaşılabilir bir durumdur ve farklı metinleri kolayca kopyalayıp hemen kullanmalarına yardımcı olur. Uygulamanın desteklediği farklı modlarla, yalnızca birkaç dokunuşla ve kullanırken özel bir dikkatle gördüğünüz içeriği kesinlikle elde edersiniz. Elbette bu, birçok kullanıcı için, tekrar girmek için çok fazla zaman harcamadan doğru içeriği elde etmenin mümkün olduğu durumlarda yararlı bir araç olacaktır.

UYGULAMAYA BAZI İZİNLER VERİN

Universal Copy'yi başarıyla yükledikten sonra yapmanız gereken ilk iş uygulamaya izinler vermektir. Farklı özelliklere yönlendirileceksiniz ve uygulamanın erişilebilirliğini, diğer uygulamalarla kolayca birlikte çalışabilmesi için ayarlamanız gerekecektir. Böylece, her şey yüklendikten sonra, uygulamanın özelliklerini hemen sonra kullanabilirsiniz. Platformun özelliklerine bağlı olarak, farklı kopyalama modları seçeceksiniz.

UYGUN KOPYALAMA MODUNU SEÇİN

Evrensel Kopya'da kullanıcılar standart bir kopya, evrensel mod ve OCR kopyalama özelliği bulacaktır. Standart kopyalama özelliği genellikle gördükleri içeriği kolayca kopyalayan platformlara uygulanır. Aynı zamanda, evrensel parça ile, normal modla aynı işlemle kopyalamaya izin vermeyen platformlarda istediğinizi kopyalayacaksınız. Ek olarak, OCR modu ihtiyacınız olanı yakalamanıza ve daha sonra hızlı bir şekilde kopyalamanıza yardımcı olacaktır.

BİRDEN ÇOK İŞLEMİ BASİT BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİN

Uygulama kopyalamak istediğiniz içeriği belirledikten sonra, size bu içerikle yapabileceğiniz eylemler de sağlar. Özellikle, bunları kolayca kopyalayabilir ve birçok farklı şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca, bu içeriği istediğiniz platforma paylaşma veya isteklerinize göre çevirme özelliğine de sahiptir. Bu nedenle, bunlar herhangi bir kullanıcının kullanmak isteyeceği yararlı özelliklerdir.

TARAYABİLECEĞİNİZ VE KOPYALAYABİLECEĞİNİZ BİRÇOK DOSYA TÜRÜ

Kullanıcıların bu uygulamanın sahip olduğu birçok özelliği gördüklerinde fark edecekleri ilginç bir nokta, istediğiniz içeriği kolayca kopyalayıp tanımlayabilmesidir. Farklı kopyalama modlarıyla dosyalarınızın ve platformlarınızın içeriklerini hızlı bir şekilde alabilmeleri için bir çözüm bulacaksınız. Bu nedenle, işi hızlandırmak ve daha doğru bilgi toplamak tamamen uygun olacaktır.

PLUS SÜRÜMÜ İLE REKLAMSIZ DENEYİM

Uygulamanın Plus sürümünde, kullanıcılar, biri reklamları kaldırmak olan birçok kullanışlı özellik bulacaktır. Kullanıcı mümkün olduğunca fazla bilgi almak istediği için bu uygulama sorunsuz olacaktır. Bu nedenle, kesinti herkesin nefret ettiği bir şeydir, bu nedenle Plus sürümü bu sorunları çözer, kullanıcılar için sorunsuz bir deneyim sunar ve çalışmalarına odaklanmalarına yardımcı olur.

Kullanıcılar, çalışmaları için aşağıdaki gibi destek özelliklerini tam olarak bulabilirler:

  • Normalde kopyalayamadıkları platformlardaki içerikleri basit işlemlerle kopyalayabilecekler.
  • Kullanıcının kopyalama işlemini sağlamak için özelliklerden ve modlardan tam olarak yararlanmak için uygulama izni gereklidir.
  • Kopyalama hedefine bağlı olarak, kullanıcılar kopyaladıkları içeriği işlemek için farklı kopyalama modlarından ve manipülasyonlardan yararlanacaktır.
  • Sorunsuz bir deneyim için Plus sürümüne yükseltirken bu sinir bozucu reklamlar hızlı bir şekilde ele alınabilir.
  • Uygulamanın yeni sürümünde, OCR tarama özelliği dört yeni dil için destek ekledi ve tanıma yeteneklerini artırdı.

Universal Copy v6.3 MOD APK (Premium Unlocked) Download

Download (32M)

 Artık Universal Copy'yi ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

  • Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun
  • IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar aracılığıyla indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar