Sololearn v4.17.0 APK + MOD (Pro Unlocked)

Sololearn
Sololearn: Learn to Code for Free

Sololearn v4.17.0 APK + MOD (Pro Unlocked)

Sololearn Pro Mod APK provides the greatest coding learning resource collection for beginners to pros!

  App NameSololearn
 PublisherSololearn
 GenreEğitim
 Size42.91 MB
 Latest Version4.17.0
 MOD InfoPro Unlocked
 Get it OnGoogle Play

Download (42.91 MB)

 Sololearn: Ücretsiz Kodlamayı Öğrenin, birçok insanın kendi kendine öğrenen programlama için bildiği ve kullandığı iyi bir uygulamadır. Birçok farklı dil öğrenmeyi, kodlama yapmayı ve diğer birçok yardımcı programı destekler, ancak tamamen ücretsizdir. Ücretsiz olmasına rağmen, kalite açısından herkes için çok uygundur. Kodlamayı öğrenmeyi çok zor ve pahalı kurslar bulursanız, bu uygulama sizin için en iyi çözüm olacaktır.

FARKLI İÇERİKLERİ NEREDE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Bir programlama meraklısıysanız ancak nereden başlayacağınızı ve ne öğreneceğinizi bilmiyorsanız, endişelenmeyin, Sololearn bu konuda size yardımcı olacaktır. Aralarından seçim yapabileceğiniz farklı kodlarla ilgili birçok makale derlediğinde oldukça kullanışlı bir uygulamadır. C ++, C #, Python veya algoritmalar ve veri yapıları gibi bazı diller, ilk önce öğrenmenize yardımcı olmak için temelden ileri seviyeye kadar uzanır, böylece şaşırmazsınız.

Bilginizi öğrenmek ve geliştirmek için birçok farklı programlama konusuna sahip birçok makalede arama yapabilirsiniz. Makalelerin içeriği her zaman çeşitlidir ve yeteneklerinize, ilgi alanlarınıza ve mevcut piyasa trendlerine uyacak şekilde seçilir. Tam bir kod yazmak istemeden önce, uygulamanın kolaydan zor seviyelere kadar dersleri öğrenmesine yardımcı olması için en temel bilgileri öğrenmelisiniz. Uygulamaya geldiğinizde, ihtiyacınız olan tüm bilgileri ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız daha birçok konuyu bulacağınız söylenmelidir.

DİĞER BİRÇOK PROGRAMCIDAN ÖĞRENME FIRSATINA SAHİP OLUN

Yalnız çalışmak sizi zaman zaman sıkılmanıza ve ilgisiz hale getirecektir. Bu sorunu anlayan uygulama, dünya çapında farklı programcılardan oluşan bir topluluk oluşturdu. Bu, arkadaşlarınızdan öğrenmeniz veya ortaya çıkan her soruya meydan okuyarak ve cevap vererek onlarla etkileşimde bulunmanız için mükemmel bir fırsat olacaktır. Her zaman en cana yakın kişi tarafından karşılandı, daha iyi programlama becerilerini geliştirmek için izin olacak.

Çeşitli konuları tartışmak veya birlikte kodlama yapmak gibi çeşitli etkinliklere erişmek için her zaman bağlı olacak ve diğer birçok programcıya katılacaksınız. Belirli bir kod veya programlama dili hakkında yeni bir bilginiz veya bilginiz olduğunda, bunu herkesin değiş tokuş etmesi için uygulamaya gönderebilir ve ayrıca herkesten öneri alabilmeniz için bir fırsat da sağlayabilirsiniz. Bu, hiç bilmediğiniz daha heyecan verici ve ilginç şeyler öğrenmenize yardımcı olacaktır.

MOBİL KOD DÜZENLEYİCİ, BİLGİ PAYLAŞIMI, KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ

Ve eğer akademik yollarıyla yeni başlayan bir programcıya gelirse, öğrenimlerine yatırım yapmak için kesinlikle çok fazla paraları olmayacaktır. Ancak bu uygulamayı bulduysanız, tebrikler, güvenilir bir adrese geldiniz. Sizin gibi yeni başlayanların zorluklarını anlayan uygulama, tamamen ücretsiz birçok özellik ile çalışır.

Yeni başlayanlar için temel özellikler kesinlikle etkinleştirilecek hiçbir şeye mal olmayacak. Birincisi, bir kuruş harcamadan önceki programcılardan en profesyonel desteği alabilmenizdir. Beklemek zorunda kalmadan 7/24 hızlı cevaplar bile alabileceksiniz. Buna ek olarak, aynı zamanda basit bir şekilde sağ bu uygulamada gerçek mobil kodları düzenlemek mümkün olacak.

Tamamen ücretsiz olan böyle iyi bir uygulama; Sololearn'i hemen indirmeden ne bekliyorsunuz. Uygulamanın sahip olduğu üstün avantajlarla, kodlamayı ve birçok farklı dili hızlı bir şekilde öğrenebileceğiniz bir yer olacak. Programlamaya başlayabilmek ve profesyonel bir programcı olmaya ilerleyebilmek için özel özellikleri deneyin.

TEMEL ÖZELLİKLER

  • İçerik, size gönderildiği andaki ilerlemenize, tercihlerinize ve en sıcak pazar trendlerine bağlı olarak sağlanır
  • Kodlamayı öğrenmek, devam eden topluluk yardımı ve gerçek zamanlı bildirimler sayesinde olabildiğince eğlenceli hale getirilir.
  • Akıllı telefonunuzdan gerçek kodu yazmak, yürütmek ve paylaşmak için başka hiçbir yazılım veya yükleme gerekmez.
  • Kendinizi milyonlarca insanın göz kulak olacağı bir topluluk etkileyicisi olarak kurmak için uzmanlık alanınızdaki dersleri yayınlayın. Mevcut bilginizi kullanarak profilinizi yükseltebilir ve geleceğinize yatırım yapabilirsiniz.

Sololearn v4.17.0 MOD APK (Pro Unlocked) Download for Android

Download (42.91 MB)

 Artık Sololearn'i ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

  • Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun
  • IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar aracılığıyla indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar