Remini v2.2.0 MOD APK (Premium Subscribed)

Remini

Remini v2.2.0 MOD APK (Premium Subscribed)

Remini Mod APK - AI Photo Enhancer, fotoğraflarınızı düzenlemek ve keskinleştirmek için kullanılan bir uygulamadır ve bu, eski fotoğrafları keskin yenilerine dönüştürmenize yardımcı olacak değerli bir araçtır.

App NameRemini
Publisher
Genre
Size64M
Latest Version2.2.0.202114757
MOD InfoPremium Subscribed
Get it OnGoogle Play
Download (64M)

Remini - AI Photo Enhancer, en sevdikleri fotoğraf ve videoların kalitesini yükseltmek isteyenler için mükemmel bir uygulamadır. Bu gençler için vazgeçilmez bir uygulamadır. İleri teknoloji ile bu uygulama, kullanıcıların eski resimleri profesyonel ve net fotoğraflara geri yüklemelerine yardımcı olur. Veya kullanıcılar en kaliteli fotoğraflar halinde düzenlendikten sonra fotoğrafların netliğini artırabilir. Kullanıcılar bu harika araçla düşkün anılarını koruyabilir veya akrabalarıyla veya arkadaşlarıyla kalitesiz fotoğrafları geri yükleyebilir.

Remini'nin ayrıca bir web sürümü var, bilgisayarınızı kullanabilir ve istediğiniz zaman fotoğraf yükleyebilirsiniz.

BULANIK RESİMLERİ KURTAR

Remini - AI Photo Enhancer, kullanıcıların modern AI teknolojisi ile düşük kaliteli, bulanık fotoğrafları daha keskin ve daha profesyonel hale getirmelerine yardımcı olacaktır. Karmaşık düzenleme adımlarından geçmek yerine, kullanıcıların hafifçe tıklamaları yeterlidir ve AI teknolojisi her şeyle ilgilenir.

Uygulamayı indirdikten sonra, bir hesaba kaydolacak ve tamamen ücretsiz kullanacaksınız. Ancak, günde yalnızca ilk üçe kadar fotoğrafı ücretsiz olarak düzenleyebilirsiniz. Kullanmaya devam etmek istiyorsanız, uygulamanın özellikleri için ödeme yapmanız gerekir. Görüntüyü keskinleştirmek için, kullanıcıların görüntüyü seçmek ve görüntünün geri yüklenmesini beklemeye başlamak için Geliştir düğmesini tıklatmaları gerekir. Görüntü kurtarma işlemi sırasında kullanıcı çıkmamalı ve aksi takdirde baştan başlayacaksınız. Görüntü kurtarma süresi, görüntülerinizin kalitesine bağlı olarak hızlı veya yavaş olacaktır.

RECOVER OLD VIDEOS & PHOTOS

Eski fotoğraf kurtarma özelliğine ek olarak, Remini ayrıca kullanıcıların eski videoları kurtarmasına da olanak tanır. Bir video seçmek, fotoğraf seçmeye benzer; ancak, video kurtarma işlemi uzun zaman alacaktır, bu nedenle daha uzun süre beklemeniz gerekir. Cihazınıza indirmeden önce, kullanıcılar kurtarılan videoyu önizleyebilir. Özellikle, uygulama aynı zamanda kontrast, ışık veya görüntünün netliği gibi manuel ayarlarla benzersiz bir fotoğrafçılık özelliği sunar.

PRO HESABINA YÜKSELTME

Ücretsiz hesabı kullanırken, özellikler daha sınırlı olacaktır. Bu nedenle, kullanıcıların benzersiz yardımcı programları kullanmak ve diğer harika şeyleri deneyimlemek için hesaplarını Pro'ya yükseltmeleri gerekir. Gelişmiş fotoğraf düzenleme ve geri yükleme araçlarını kullanabilmek için kullanıcıların lisanslanmaları için aylık veya yıllık ücret ödemeleri gerekir. Profesyonel bir hesapla, kullanıcılar kendileri için son derece keskin ve gerçekçi fotoğraflar oluşturacaklar.

GEÇMİŞİ DÜZENLEMEK İÇİN FOTOĞRAFLARI VE VİDEOLARI OTOMATİK OLARAK KAYDEDİN

Fotoğrafları veya videoları kurtardıktan ve düzenledikten sonra Remini bunları otomatik olarak cihazınıza indirecek ve Geçmiş aracına kaydedecektir. Her gün heyecan verici bir destek özelliği ile kullanıcılar artık koleksiyonlarındaki düzenlenmiş fotoğrafları yanlışlıkla silme konusunda endişelenmek zorunda kalmayacaklar. Ayrıca, düzenleme ve karşılaştırma işlemini tamamladıktan sonra eski fotoğraf ile düzenlenen fotoğraf arasındaki farkı uygulama arayüzünde görebilirsiniz. Fotoğrafınızın her detayını görmek için görüntülemek veya yakınlaştırmak için parmağınızı sola veya sağa dokunup kaydırın. Geliştirici, kullanıcıların iki fotoğrafın belirgin değişimini açıkça görmelerine ve daha sezgisel bir görünüme sahip olmalarına yardımcı olan bu harika özelliği sağladı.

KULLANICI DOSTU ARAYÜZ

Remini'nin arayüzü basittir ve ekran dili İngilizce'dir. Bu nedenle, kullanıcılar kolayca erişebilir ve yetkin bir şekilde kullanabilir. Açıkça bölünmüş depolama öğeleri ve uyumlu renklerle birleştirilmiş düzenleme araçları, kullanıcılara mümkün olan en iyi deneyimi sunar. Kullanıcılar ayrıca uygulamada bir selfie çekebilir ve en tatmin edici ve mükemmel fotoğrafa sahip olacak şekilde düzenleyebilir. Profesyonel bir fotoğrafa sahip olabilir ve sadece birkaç saniyeyle yetenekli bir Photoshop sanatçısı olabilirsiniz.

Remini'nin Operasyonu

Uygulamayı ilk başlattığınızda ana ekran görünecektir. Mevcut birkaç alternatif var. Enhance, Paint ve Portrait ücretsizdir, ancak Enhance+ ve Video Enhance yalnızca üyeler tarafından kullanılabilir. Android'de, yalnızca Enhance ve Enhance + işlevleri mevcut olsa da, uygulamaya da erişilebilir.

Enhance düşük çözünürlüklü veya odak dışı fotoğrafların kalitesini artırır. Öte yandan, boya, çekiminizin resim efekti yorumunu oluşturacaktır. Son olarak, Portre modu, görüntüdeki yüzlerin kalitesini artırmak için aı'yı kullanacak ve çarpıcı portre çekimleriyle sonuçlanacaktır. Daha fazla düğmesine basarsanız bir dizi ek özellik vardır. Renklendirme özelliği, siyah beyaz resimlerinize otomatik olarak renk eklemenizi sağlar.

TEMEL ÖZELLİKLER

  • Eski fotoğrafları veya videoları nihai tanımla yenilerine düzenleyin.
  • Düzenlenen fotoğrafları Geçmiş bölümünde saklayın.
  • Kendi benzersiz özelliklerini kullanmak için Pro hesabına yükseltin
  • Türkçe ekranlı kullanıcı dostu ve kullanımı kolay arayüz.
  • Selfie right on the app and edit directly to get the most satisfying photo.

Remini v2.2.0 MOD APK (Premium Subscribed) Download

Download (64M)

Artık Remini'yi ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

  • Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun
  • IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar aracılığıyla indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar