Minecraft v1.19.0.24 APK + MOD (Menu: Immortality/Skin Unlocked)

Minecraft
Minecraft

Minecraft v1.19.0.24 APK + MOD (Menu: Immortality/Skin Unlocked)

Minecraft Mod APK, hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun birçok etkileşimli ve eğitici etkinlikle birlikte son derece yaratıcı bir sanal alan oyunudur. Açık dünyada hayatta kal, keşfet ve istediğini yap.

  App NameMinecraft
 PublisherMojang
 GenreArcade
 Size184M
 Latest VersionFinal: 1.18.12.01 | Beta: 1.19.0.24
 MOD InfoMenu: Immortality/Skin Unlocked
 Get it OnGoogle Play

Download (184M)

Yenilikler

1.18.12, 16-21 Şubat 2022'de yayınlanan Bedrock Edition için bir hata düzeltme güncelleştirmesidir.

Görünüşe göre Minecraft, bugünün oyuncuları için çok garip olmayan bir sanal alan oyunu. Bu oyun türü her zaman özel oyun ile uzun yıllar favori olmuştur. Keşfetmeniz için ünlü konumlarla büyük bir dünya yaratılır ve aynı zamanda oyuncuları bağımlı kılan faktördür. Sadece bu değil, hiçbir şey bloklu piksel grafiklerin bu şaşırtıcı kalitesiyle karşılaştırılamaz. Bu başarı nedeniyle, Mojiang size nihai gerçek dünya deneyimini sunmak için oyunu yarattı.

SONSUZ SİHİR DÜNYASINI KEŞFEDİN

Minecraft, günümüzün dünya oyun topluluklarında ünlü ve sevilen bir blok oyunudur. Aslında, büyülü sanal alanlara sahip açık bir dünya oyunu. Oyuna katılmak, yaratıcılığınızı açığa çıkarmanız ve her zaman hayalini kurduğunuz dünyaları inşa etmeniz için mükemmel bir deneyimdir. Dağlık arazileri, bataklık göletleri ve geniş çayırları ile oyuncu tarafından yaratılan çeşitli dünyalarda yer almaktadır. Daha da iyisi, oyuncuların sayısız harika geniş dünyayı keşfedebilmeleri ve her şeyi kendi yollarıyla inşa edebilmeleridir.

SINIRSIZ KAYNAKLARLA FARKLI OYUN MODLARINDA EĞLENİN

Oyun geliştiricisi, oyunculara diğer oyunların çoğunun sahip olduğu popüler oyun modları sağladı. Yenilikçi oyun modu, oyuncular sınırsız kaynakları oynayabilir ve kullanabilir. İstediğin her şeyi inşa etmek için kullanabilirsin. Ayrıca, oyunu hayatta kalma modunda deneyimlemeye çalışın. Dünyayı keşfetmek ve hayatta kalmak, evler inşa etmek ve kendinizi korumak için başka kaynaklar bulmak için maceralara katılmak için yola çıkmanız gereken yer burasıdır. Dahası, silah ve zırh işçiliği modu da tehlikeli çetelerle nasıl savaştığınızdır.

BU HARİKA OYUNDA NE OLACAK

1.17.20.20 sürümü ile Minecraft, oyunculara harika eğlence anları yaşatmak için düzenli olarak güncellendi ve düzeltildi. Burada, oyuncuların hayalini kurduğunuz inanılmaz yaşam boyu eserler inşa etmelerine izin verilir. Sadece bu değil, oyun dünyayı gerçek hayatta keşfetmenize ve çeşitli yapılar oluşturmak için diğer inşaatçıları kullanmanıza izin veriyor. Eğer öğrendiyseniz, bu oyun esas olarak oyuncuların bu dünyada kendi başyapıtlarını yaratabilecekleri artırılmış gerçekliğe odaklanır.

YARATICILIĞI TEŞVİK EDİN VE HAYAL DÜNYASINI İNŞA EDİN

Oyuna başlayarak, bu Minecraft dünyasında madencilik ve kaynak toplama ile yok edilen kum havuzlarıyla karşılaşacaksınız. Ancak, yeni öğeler oluşturmak için tam bloklar oluşturmak üzere bunları birleştirmenize yardımcı olabilirler. Oyun işçiliği ve hayatta kalma ve kendi dünyanızı inşa etmek için koridor kötü canavarları fethediyor. Burada, krallığın ünlü bir şampiyonu olarak istediğin kişi olabilirsin. Buna ek olarak, odun miktarı yeterli olana kadar ağaçları kesip tahtalara geri koyarsınız. Sonra onları bir işçiliği masasına dönüştürün. Oyuncular bu tabloları daha kullanışlı araçlar oluşturmak için kullanabilirler.

ARKADAŞLARLA GELİR EĞLENCESİ

Minecraft'ı diğer oyunlardan farklı kılan faktör, oyuncuların eğlenceyi arkadaşlarıyla bütünleştirebilmeleridir. Bu, oyundan çıktıktan sonra bile yapım aşamasında olan dünyadaki çevrimiçi etkinliklere her zaman eriştiğinizi ve sürdürdüğünüzü kanıtlar. Oyunda, bir seferde en fazla 10 kişi oynayabilir ve davet sınırı yoktur. Sadece bu değil, aynı zamanda oyuncular çevrimiçi olarak ücretsiz bir Xbox Live hesabıyla 4 arkadaşlarıyla da oynayabilirler. Çok oyunculu oynamak, piyasadaki en son topluluk kreasyonlarını keşfetmenize yardımcı olacaktır. Oradan, yaratıcı sevgililerinizden daha fazla harita ve farklı ciltler alın.

GÜNCELLENMİŞ ÖZEL NOKTALAR

Oyunun sevilmesinin ve şimdiye kadarki en iyi açık dünya oyunu olarak kabul edilmesinin gerçekten birçok nedeni var. Sizi hala bu işte tutacak doğrusal hikayeler veya sabit seviyeler yok. Oyuncular tamamen kendi yaratıcı hikayelerini yaratır ve farklı yolculukları takip eder.

TEMEL ÖZELLİKLER

  • Minecraft'ın aralarından seçim yapabileceğiniz dört ana oyun modu vardır: Yaratıcı, Hayatta Kalma, Hardcore ve Macera. Bu kadar büyüleyici ve popüler bir platform olmasının temel nedenlerinden biri, her modun kendi oyun öğelerine ve dinamiklerine sahip olmasıdır.
  • Sunucular - Ücretsiz devasa çok oyunculu sunucularda binlerce kişiyle oynayın! Topluluk tarafından işletilen devasa dünyaları keşfedin, yenilikçi mini oyunlarda yarışın ve lobilerde yeni arkadaşlar edinin!
  • Dört kişiye kadar ücretsiz Xbox Live hesabıyla çevrimiçi çok oyunculu oynayın.
  • Eklentiler, satın alınabilecek isteğe bağlı ekstralardır. Ücretsiz Eklentiler, deneyiminizi daha da kişiselleştirmenizi sağlar! Daha fazla teknoloji meraklısıysanız, ek kaynak paketleri oluşturmak için oyundaki veriye dayalı davranışları değiştirebilirsiniz.
  • Eğik çizgi komutları - Malları dağıtarak, düşmanları çağırarak, günün saatini değiştirerek ve daha fazlasını yaparak oyunun çalışma şeklini değiştirin.
  • Piyasadaki en yeni topluluk kreasyonlarını keşfedin! En sevdiğiniz sanatçıların türünün tek örneği haritalarını, kaplamalarını ve doku paketlerini elinize alın.

Minecraft v1.19.0.24 MOD APK (Menu: Immortality/Skin Unlocked) Download

Download (184M)

 Artık Minecraft'ı ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

  • Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun
  • IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar aracılığıyla indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar