House Flipper v1.132 MOD APK (Unlimited Money/Unlocked)

House Flipper
House Flipper: Home Design & Simulator Games

House Flipper v1.132 MOD APK (Unlimited Money/Unlocked)

House Flipper Mod APK, en iyi ücretsiz tek kişilik yenileme ekibidir. Bir iç mimar ol ve kendi şirketini yarat. Emir, tadilat ve dekore özellikleri çalıştırmak ve karlı bir şekilde satmak. Yeni araç kaplamaları alın.

App NameHouse Flipper
Publisher
Genre
Size190M
Latest Version1.132
MOD InfoUnlimited Money/Unlocked
Get it OnGoogle Play
null

Download (190M)

 House Flipper: Ev Tasarımı ve Simülatör Oyunları, oyuncuların farklı görevleri bağımsız olarak tamamlayacakları evleri temizleme ve yenileme temalı bir simülasyon oyunudur. Her görevin büyüleyici özellikleri vardır ve bunları tamamladıktan sonraki ödüller memnuniyet vericidir. Aynı zamanda, paranızı oyunda farklı öğeler satın almak ve onarım sürecinize hizmet etmek için de kullanabilirsiniz. Elbette çeşitli evlere giderken deneyiminiz değişecektir.

EV YENİLEME SÜRECİNİ DETAYLI OLARAK YÜRÜTMEK

House Flipper'da, oyuncular bir ev tamircisi rolünü oynayacağınız heyecan verici bir oyunla tanışacaklar. Bu karakter, çöpleri temizlemekten bazı kırık elemanları onarmaya kadar evin içindeki herhangi bir sorunu çözmede rol oynar. Böylece bir evde vakit geçirecek ve verilen görevi yerine getirmek için birçok farklı odadan geçeceksiniz. Size verilen her şeyi tamamladıktan sonra, belirli bir miktar para alabileceksiniz.

Karakteri kontrol etmenin yolu, herhangi bir oyuncunun yaklaşabileceği tamamen anlaşılabilir. Ekranın sol tarafında bir joystick hareket düğmesi olacak, böylece karakteri istediğiniz konuma taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda işleri birinci şahıs bakış açısıyla görecek ve bu işleri yaşıyormuş gibi hissedeceksiniz. Buna ek olarak, bazı ilgili aktiviteleri yapmak için şeylere dokunacaksınız ve sağ taraftaki eller düğmesi, onlarla yapabileceğiniz aktiviteler sağlama rolünü üstlenecektir.

EV YENİLEME ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASI

House Flipper'ı başlattığınızda, belirli bir evde görüneceksiniz ve kapılardan nesnelere kadar orada bulunan öğelerle etkileşime girebilirsiniz. Şifoniyer gibi bir nesneye dokunduğunuzda, eller düğmesi yerleştirmek için yönlere dönecek veya doğru konumu bulmak için görünümü hareket ettirecektir. Çoğu zaman, size verilen görevlere odaklanmanız gerekir ve gerekmiyorsa başka öğeleri taşımanıza gerek yoktur.

Oyunda aldığınız görev ekranın alt kısmında yer alacak ve yalnızca gerçekleştirmeniz gereken bir görevi gösterecektir. Bu görevi temizlemek için ihtiyacınız olan şey gitmek gerekir nerede size bilgi verecektir olarak anlamak nispeten kolaydır. Aynı zamanda, girdiğiniz alanda çok fazla öğe varsa, görevde belirtilen öğeler diğer öğelerden daha belirgin hale gelecektir, böylece bunları kolayca tanımlayabilir ve temizleyebilirsiniz.

ÇEŞİTLİ GÖREVLER VE ÇOK PARA KAZANIN

İstediğiniz herhangi bir Ev Flipper arayışı ile başlayabilmelisiniz. Aynı zamanda, her görevin oyuncu için ilginç kılan farklı çözümleri vardır. Çöpleri temizliyorsanız, üzerine dokunun ve kaybolmaları için işlemin tamamlanmasını bekleyin. Pencerelerdeki lekeleri çıkarmak veya evdeki kirli su birikintilerini temizlemek için ekranı manuel olarak kaydırmanız gerekecek ve bazen yedek eşyaları satın almak için paraya bile ihtiyacınız olacak.

Tüm görevi tamamladıktan sonra, parayı hemen alacak ve diğer evlerle başlayacaksınız. Geldiğiniz evler konfordan onaracağınız ve temizleyeceğiniz kirlere kadar farklı güzelliklere sahip olacak. Aynı zamanda, bazı öğeler duvardaki delikleri doldurmak için yedek parça veya çimento satın almanızı gerektirir. Bu nedenle, makul fiyatlara sahip ürünleri seçmeniz gerekecek, böylece aldığınız para harcadığınızdan daha fazla olacaktır.

Özellikler

  • Fantastik, fotogerçekçi 3D grafikler
  • Oyun pürüzsüz, sezgisel ve bağımlılık yapar (60 FPS oyun)
  • İlginç olan çeşitli görevler
  • Satın alma, tadilat, satış ve yerleşim özellikleri, hem de iç tasarım
  • Araçlar yükseltiliyor ve yükseltiliyor.
  • 500'den fazla güzel dekor ve mobilya parçası (yatak, komidin, komodin, sandalye, TV dolabı, komodin, koltuk, kanepe ve kilidini açmak için daha birçok öğe)

House Flipper v1.132 MOD APK (Unlimited Money/Unlocked) Download

Download (190M)

 Artık House Flipper'ı ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

  • Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun
  • IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar aracılığıyla indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar