Grow SwordMaster v1.7.5 MOD APK (Mega Menu)


Grow SwordMaster
Grow SwordMaster – Idle Rpg

Grow SwordMaster v1.7.5 MOD APK (Mega Menu)

Grow SwordMaster Mod APK, oyuncuların dövüşleri ve devasa koleksiyonları için muazzam efsanevi kılıçlar toplamasına izin verirken, heyecan ve eğlence dolu geniş fantezi dünyasında sarhoş edici maceralara sahiptir.

  App NameGrow SwordMaster
 PublisherPixelStar Games
 GenreRole Playing
 Size63M
 Latest Version1.7.5
 MOD InfoMega Menu
 Get it OnGoogle Play

Download (63M)
  • MOD BİLGİSİ?
  • Tanrı Mod
  • Her zaman Kritik
  • Yüksek Kritik Hasar
  • Canavardan büyük Altın Damlası
  • İpuçları: Savaştan Önce etkinleştir, savaş sırasında devre dışı bırakılamaz.

Grow SwordMaster is an action-adventure game with gameplay that blends perfectly between many elements and, most notably, is the idle feature for people to exploit resources while offline. The world will also generate many problems based on everyone’s fighting progress, bringing their excitement to new heights through battles. Above all, collecting legendary swords with outstanding parameters and eye-catching appearance is a priority for players to fight everything or maximize personal income.

EĞLENCE İÇİN BOL FANTEZİ DÜNYASINDA SEYAHAT EDİN

Geniş bir fantezi dünyası, Grow Swordmaster'da oyuncuları selamlayan ilk şey olacak ve yolculuklarının savaşla başladığı yer burası. Her meydan okuma veya seviye her ülkede gerçekleşir ve oyuncuların keşfetmesi için belirli bir düzende mükemmel bağlantılar oluştururlar. Dünya ayrıca, herkesin ilerlemesine dayanarak giderek daha fazla yeni alanın kilidini açacak ve yol boyunca yeni düşmanlarla veya canavarlarla savaşırken teşvik edici bir deneyim vaat edecek.

HEYECAN VERİCİ SAVAŞ DENEYİMLERİ İÇİN AŞIRI BASİTLEŞTİRİLMİŞ KONTROLLER

Oyundaki savaş sistemi, belirli eylem dizileriyle tüm düşmanlara saldırmak için karaktere komuta etmede oyuncuyu rahatlatmak için basitleştirilmiştir. Bu, her birinin kendi dövüş tarzına sahip olması ve aynı zamanda birçok eylemle çok etkileyici refleksleri olması nedeniyle genel düşmanlar üzerinde büyük bir etkiye sahip olacaktır. Ayrıca, oyuncular tüm savaş sonuçlarının olumlu olması ve daha fazla şeyden yararlanabilmesi için becerilere etkili bir şekilde saldırmak veya kullanmak için her zaman mükemmel reflekslere sahip olmalıdır.

ZAFER VE GANİMETLERİ İÇİN DİĞER GLADYATÖRLERE MEYDAN OKU

Bir oyuncunun Grow SwordMaster yolculuğunda diğer gladyatörlere meydan okumak rutin bir faaliyettir ve çok dikkatli bir planlama gerektirir. Her dövüş beceri ve stratejiyi birleştirmelidir, bu nedenle herkesin hikaye veya dünyayla sorunsuz ilerlemek için doğru rakipleri seçmesi gerekir. Buna ek olarak, birçok rastgele düşman oyuncuya meydan okuyacak ve ayrıca yeni beceriler öğrenmek veya kazanırlarsa çok güzel ödüller almak için harika fırsatlar da var.

SAVAŞMAK İÇİN YENİ GÖZ ALICI KILIÇLAR OLUŞTURUN VEYA TOPLAYIN

Oyundaki hemen hemen her kılıç, cesur fantezi unsurlarına ve savaşırken etkileyici etkilere sahip olduğu için benzersiz ve göz alıcı tasarımlara sahiptir. Ayrıca, her dövüş zor olduğunda herkesin hedefidir ve düşmanın bazen oyuncunun kazanması ve sahip olması için pahalı ekipmanı vardır. Alternatif olarak, oyuncu demirciye gidebilir, nadir malzemeler kullanabilir ve mevcut yetenekleriyle oluşturabilecekleri kılıç listelerini gördükten sonra istedikleri kadar kılıç yapabilir.

BÜYÜK ÖDÜLLER İÇİN DERİN KARANLIK ZİNDANLARA GİR

Yüksek kaliteli ekipmana sahip olduktan sonra, Grow Swordmaster'da doğal veya tehlikeli zindanlara girmek birçok şeyi test etmek için iyi bir seçimdir. Ayrıca zindandaki kasvetli atmosfere rağmen nadir materyaller toplama veya sınırsız mizahla birçok garip düşmanla savaşma fırsatına sahip olacaklar. Patronun yanı sıra her zindanda zaman zaman birçok efsanevi canavar ortaya çıkacak ve hepsi oyuncuların sınırlarını güçle test etmek için ideal hedefler.

KARMAŞIK KARAKTER GELİŞİMİ İLE YENİ BECERİLERİN KİLİDİNİ AÇIN

Oyunda mevcut olan karakter geliştirme sistemi, oyuncuların benzersiz bir dövüş stili yaratmaları için kapsamlı kalitede ve derinlemesine içeriktir. Her yükseltme dalı çoğunlukla yakın dövüş türlerine yöneliktir, ancak saldırı, savunma, kaçma ve daha fazlası gibi özellikleri büyük değişiklikler olacaktır. Tabii ki, ekipmanın bir karakterin istatistikleri üzerindeki etkisi büyüktür, bu nedenle herhangi bir şeye başlamadan önce seçtikleri karakter sınıfıyla daha da ilerlemek için her şeyi doğru seçmeleri gerekir.

Grow SwordMaster eğlence ve eğlence dolu bir oyundur. Her ayrıntıda ve yüksek kalitede mükemmel boşta oyun oluşturmak için birçok unsuru birleştirir. En iyi bölüm, oyuncuların cehennemin derinliklerindeki her canavarı kesmek için yeni canavarları tamamlamaları veya yaratmaları için büyük kılıç koleksiyonudur.

TEMEL ÖZELLİKLER

  • Yeni zorluklar bulmak ve asil bir gladyatör olarak kariyerinde daha da ilerlemek için gizli zindanları keşfetmek için geniş fantezi dünyasında seyahat edin.
  • Oyuncuların mutlak zaferi kavramak için rakiple sorunsuz bir şekilde etkileşime girerken karmaşık eylemler gerçekleştirmeleri için aşırı basitleştirilmiş kontroller.
  • Düşmana üstünlük sağlamak için çeşitli durumlarda veya oyun stillerinde kullanırken koleksiyon için yeni kılıçlar oluşturun veya toplayın.
  • Yeni bir koleksiyon oluşturmak için muazzam ödüller veya daha fazla kılıç kazanmak için zindanların derinliklerinde zorlu görevleri ve zorlukları tamamlayın.
  • Karakteri karmaşık beceri sistemleri ile özelleştirin ve en iyi performans için ilgili ekipmanı donatın.

Grow SwordMaster v1.7.5 MOD APK (Mega Menu) Download

Download (63M)

0 Yorumlar