Critical Ops v1.32.0.f1805 MOD APK (Mega Menu, 23 Features)

Critical Ops
Critical Ops: Multiplayer FPS

Critical Ops v1.32.0.f1805 MOD APK (Mega Menu, 23 Features)

Critical Ops Mod APK, mobil cihazlar için özel olarak yapılmış bir 3D çok oyunculu fps'dir. Başarı için hızlı tepkilerin ve TAKTİKSEL yeteneklerin gerekli olduğu eylemle deney yapın.

  App NameCritical Ops
 PublisherCritical Force Ltd.
 GenreAction
 Size761M
 Latest Version1.32.0.f1805
 MOD InfoMega Menu, 23 Features
 Get it OnGoogle Play

Download (761M)
MOD İNFO?
  • Mod Menü 
  • Radar: Mini haritada düşmanları göster

 Critical Ops: Multiplayer FPS, binlerce süper heyecan verici aksiyon savaşına sahip mobil cihazlar için modern bir oyundur. Oyuncular, birçok yoğun savaşla güzel ve unutulmaz çekim anlarının tadını çıkarabilecekler. Ayrıca, bu oyunda mevcut olan özellikler, her eylemde sizi etkili bir şekilde desteklemek için yararlı bir araç ve aynı zamanda sağ el olacaktır. Artık tereddüt etmeyin, ancak burada birçok yeni özellik keşfetmek için şimdi eğlenceye katılmaya çalışın.

BÜYÜK BİR SİLAH HAZİNESİNİN TADINI ÇIKARIN

Kritik Operasyonlara gelen oyuncular, her türlü mühimmat ve çeşitli silahlarla dolu bir silah hazinesinin tadını çıkarma ve kullanma fırsatına sahip olacaklar. Her silah kendi imha ve katliam özelliğini taşıyacak ve nihayetinde savaş sırasında size eşlik edecek en sevdiğiniz silahı kendiniz seçebilirsiniz. Ayrıca, birçok zorlu oyuncuyla çeşitli seviyelere katılma, birlikte öğrenme, beceri seviyenizi yükseltmek için bombardıman etme ve bazı yeni çekim yollarını öğrenme hakkına sahip olabilirsiniz.

OYUNDA ÜÇ MODERN VE ÖZEL OYUN VAR

Kritik Operasyonlarda üç oyun moduyla karşılaşacaksınız. Burada üretici size üç farklı seçenek sunacaktır. Her bireyin kişiliğine ve oyun seviyesine bağlı olarak, eğlenceli ve dinlendirici bir alanın tadını çıkarmak için kendileri için en uygun modu seçme hakkına sahiptir. Bu oyunun özgürlük biçimi oldukça popüler ve iki takımın birlikte savaştığı birçok oyuncuya aşina olmuş gibi görünüyor ve kazanan takım toprağa sahip olma ve hakim olma fırsatına sahip olacak.

HER OYUNCUNUN NASIL OYNADIĞINA BAĞLI

Çoğunun savaşma ve oynama biçimleri vardır. Bu yüzden birçok yetenekli ve güçlü rakiple yüzleşmelisin. Onlar sayesinde, çekim ve takım arkadaşlarınızı nasıl kontrol edeceğiniz ve birliklerinizle en iyi şekilde nasıl etkileşimde bulunacağınız hakkında biraz bilgi edindiniz. Her maç önceden belirlenmiş bir ölüm kalım savaşıdır, bu yüzden elinizden gelenin en iyisini yapmanız, düşmanı yok etmeye kararlı olmanız, kazanmak için zorluklar karşısında sebat etmeniz ve sebat etmeniz gerekir.

LİDERLER ÜZERİNDE BİRDEN FAZLA TEMSİLCİ İLE YARIŞIN

Kritik Operasyon odasında, afiş üst nokta için rekabet eden rakipler çok şey öğrenirsin. Bu merdivenin üstünde durup duramayacağınız, her oyundaki çabalarınıza bağlıdır. Esneklik ve anlayışla, en doğru amacı nasıl ayarlayacağınızı ve hedefleyeceğinizi bilerek, yakında profesyonel bir atıcı olacaksınız ve sonuçta en kolay şekilde kazanacaksınız.

ÖZELLİKLERİN VE SAHNELERİN RESİMLERİ ÇOK ÖZELDİ

Critical Ops, birçok oyuncuyu karakterlerden çevredeki sahnelere kadar uygun ve eksiksiz düzenleme ve düzenden derinden etkiledi ve hayat dolu ve neşe dolu bir alan yarattı. Bildiğimiz kadarıyla, binden fazla insan bu oyunu eğlence amaçlı kullanıyor ve stresi azaltıyor. Bu eşsiz yolculuğun tadını çıkarmak ve deneyimlemek için paylaşmalı ve arkadaşlarınıza veya akrabalarınıza tavsiye etmelisiniz!

ŞU ANDA OYUNDA ÜÇ ZOR OYUN MODU VAR:

  • ETKİSİZ hale GETİR: Her biri iki gol atan iki takım var! Bir taraf bombayı yerleştirip patlayana kadar korumaya çalışıyor, diğeri ise etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Savaş alanının kontrolünü elinize alın!
  • TEAM DEATHMATCH: Zamanlanmış bir deathmatch, iki rakip takımı birbirine karşı koyar. Her mermi noktasını sayın!
  • SİLAH OYUNU: İki takım birbirine karşı yarışır ve her oyuncu oyunun tüm silahlarıyla yoluna devam eder. Kendinizi hazırlayın!
  • Eşleştirmemiz sayesinde, oyunu istediğiniz gibi oynayabilirsiniz:
  • Hızlı OYUNLAR: Hızlı, eşleşmeli oyunlarda karşılaştırılabilir beceri seviyelerindeki operatörler ile çeşitli oyun stillerinin tümünü oynayın.
  • SIRALANMIŞ oyunlar: Rekabetçi bir maç yapımı Defuse varyantında, operatörler puan için savaşır ve kazanarak rütbelerini güvence altına alır. Merdiveni zirveye çık!
  • ÖZEL OYUNLAR: Critical Ops oynamak için temel yöntem, çeşitli oyun türlerinden herhangi birine katılmak veya bir odaya ev sahipliği yapmaktır. Özel odaları barındırmak için bir şifre etkinleştirin.

Critical Ops v1.32.0.f1805 MOD APK (Mega Menu, 23 Features) Download

Download (761M)

 Artık Critical Ops'u ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

  • Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun
  • IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar aracılığıyla indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar