Candy Crush Saga v1.226.0.1 MOD APK (Unlimited Moves/Lives/Unlocked Level)

CamScanner
House Flipper: Home Design & Simulator Games

Candy Crush Saga v1.226.0.1 MOD APK (Unlimited Moves/Lives/Unlocked Level)

Candy Crush Saga Mod Apk'da - Bir sonraki seviyeye geçmek ve kazanmak için Şekerleri değiştirin ve eşleştirin! Nefis gökkuşağı renkli kaskadlar ve şeker kombinasyonları kazanmak için bulmacaları hızlı ve akıllıca çözün!

  App NameCandy Crush Saga
 PublisherKing
 GenreCasual
 Size79M
 Latest Version1.226.0.1
 MOD InfoUnlimited Moves/Lives/Unlocked All Level
 Get it OnGoogle Play

Download (79M)
MOD İNFO?
  • Tüm Seviyelerin / Bölümlerin Kilidini Aç

Güzel ve heyecan verici bulmacalarla eğlendirmek ve rahatlamak istiyorsanız, Candy Crush Saga'ya bakın. Bu ünlü bir oyun ve birçok insan onu seviyor çünkü oyunculara benzersiz ve yeni seviyeler verecek. Oyuncular, bu oyunun getirdiği tüm oyun ekranlarını çözdükten sonra neşe ve daha az yorgunluk hissedecekler.

OYUNUN GEREKTİRDİĞİ HEDEFE ULAŞMAK İÇİN OYUNDA GEÇİŞ YAPMAK VE KARIŞTIRMAK

Bu oyuna geldikten sonra, oyunun size verdiği hedefe ulaşarak her seviyeyi tamamen ve mükemmel bir şekilde tamamlamanız gerekecek. Oyuncular, şeker ve meyve zincirlerini aynı sırada olacak şekilde düzenleme ve değiştirme hakkına sahiptir ve sonra onları alırsınız. Oyun ekranındaki şeker ve yiyeceklerin aynı satırda olabilmesi için düzenlemeye ve düzenlemeye çalışın; Aynı satırda üç tane olduğu sürece, onları hasat etme şansınız olacak. Oyunun gerektirdiği şeker sayısını topladıktan sonra oyun ekranını geçtiniz. Bu nedenle, en fazla yiyeceği alabilmek için oyunu vermeden önce dikkatlice düşünmelisiniz!

BİRDEN FAZLA HEDİYE ALIN VE HER GALİBİYETTEN SONRA YÜKSELME ŞANSINA SAHİP OLUN

Oyun gereksinimlerinin her tamamlanmasından sonra, seviye atlamak ve yeni bir kapıya girmek için fırsatınız olacak. Her kapının katılmak için gelmenizi bekleyen yeni bir meydan okuması olacak. Kendinizi bir kez daha ifade edecek ve görevi kolaylıkla tamamlayacaksınız. Seviyeye bağlı olarak, hikaye ne kadar yüksek olursa, oyun o kadar karmaşık olur. Bu nedenle, daha üst düzey gruplara katılırken zihinsel olarak hazırlanmalısınız, böylece zorluğundan daha az şaşıracak ve bunalmış olacaksınız. Her insan farklı bir oyun tarzına ve farklı bir bilgi seviyesine sahip olacak, bu yüzden oyunu fethetme yolları da çok çeşitli olacak. Dikkat çekici olan şey, bulmacayı düşünceli ve akıllıca çözerseniz, yatay ve dikey çizgilerin çakışmasını sağlayabilecek bir takas adımı, oyun size tatlı bir şeker kombinasyonuyla muhteşem bir gökkuşağı şelalesi verecektir.

PLANI GIDA HAREKETİ VE DEĞİŞİMİ DİKKATLE VE ÖZENLE

Candy Crush Saga oynarken, oyuncular her seviyede birçok farklı zorluk ve zorlukla karşılaşacaklar. Zorlukların üstesinden gelmek ve oyunun gerekliliklerini yerine getirmek için bir planınız ve doğru stratejiniz olmalıdır. Bu beyin hack seviyelerini fethetmek bu kadar kolay. Yenilikçi ve çevik bir oyuncu olun, beklenmedik durumlarla hızlı ve doğru bir şekilde nasıl başa çıkacağınızı bilin.

BİNLERCE İNANILMAZ VE ŞAŞIRTICI SEVİYE VE SORU SİZİ BEKLİYOR

Candy Crush Saga always provides and gives players challenges and thousands of levels full of mystery. Each group will have a separate game screen, and players can conquer the minor class to the higher level. The puzzles are incredibly new, full of mysteries, and make players have to move their minds to think and research. Not only that, each case will have extraordinary things for players, countless unexpected situations that make players very surprised and excited. If you want to explore and see what those mysteries are, then join the play!

BU OYUNUN HAYATINIZA SAĞLADIĞI FAYDALAR

Candy Crush Saga'ya katıldıktan sonra, oyuncular stresli ve stresli bir iş gününden sonra rahatlama fırsatına sahip olacaklar. Bu oyunun getirdiği ek bir güvenilir enerji kaynağını emecekler. Oyuncuların daha fazla eğlenmesine ve hayatı sevmesine yardımcı olur. Buna ek olarak, örneğin otobüs beklerken zaman öldürmek için bu oyunu oynayabilirsiniz. Ayrıca, bu seviyeler sayesinde daha fazla bulmaca deneyimi öğrendiniz ve yeni bilginizi geliştirdiniz.

ÇEVRİMDIŞI OYUN OYNAYABİLİRSİNİZ

Bu oyuna gelince, oyuncular iki şekilde oynamaya katılabilirler: çevrimiçi ve çevrimdışı. Çevrimdışı mod için, telefonunuz internete veya Wi-Fi ağlarına bağlı olmadığında, yine de rahatça ve özgürce oynatabilirsiniz. Bu son derece kullanışlı ve makul ve birçok oyuncu bu özelliğe son derece düşkündü. Sadece bu değil, bu ücretsiz bir oyun. Oyuncuların pahalı telif hakları satın almak için para harcamasına gerek kalmayacak. Ancak yine de eğlenceyi özgürce ve ekran sınırı olmadan oynama hakkına sahipsiniz.

KİMLER KATILABİLİR

Bu oyun her yaş içindir ve çocuklar, öğrenciler, öğrenciler veya şirket çalışanları, hatta yaşlılar olabilirsiniz. Yeteneklerine sahip oldukları ve keşfetmek ve deneyimlemek istedikleri sürece, her zamanki gibi indirme ve oynama fırsatına sahipler. Çocuklarınızı bu tür oyunlara dahil edin, böylece günlük durumlarda daha çevik ve aktif olurlar.

Candy Crush Saga v1.226.0.1 MOD APK (Unlimited Moves/Lives/Unlocked Level) Download

Download (79M)

 Artık Candy Crush Saga'yı ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

  • Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun
  • IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar aracılığıyla indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar