Bus Simulator PRO v1.9.3 MOD APK (Unlimited Money, Premium)

Bus Simulator PRO
Bus Simulator PRO

Bus Simulator PRO v1.9.3 MOD APK (Unlimited Money, Premium)

App NameBus Simulator PRO
 PublisherSir Studios
 GenreSimulation
 Size520M
 Latest Version1.9.3
 MOD InfoUnlimited Money, Premium
 Get it OnGoogle Play

Download

 Bu oyunda inşa edilen dünya, gerçek dünyaya kıyasla çok yüksek bir doğruluğa sahiptir. Oyuncular otobüslerine göre dünya çapında gezilere katılabilirler. Aynı türdeki oyunların aksine, Bus Simulator PRO, oyuncuların herhangi bir şehre bağlı kalmadan hareket etmelerini sağlar. Ve sahip olduğunuz otobüs de kişisel tercihlerinize göre değiştirilebilir.

TATMİN EDİCİ DENEYİMİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARIN

Aslında, oyuncular otobüs gibi büyük bir ulaşım aracı kullanırken her iki memnuniyeti de bulmak için bu oyuna geliyorlar. Temel olarak, gerçek hayatta bir otobüs şoförü olmak zordur ve bu çok zaman ve çaba gerektiren zor bir iştir. Ancak, Bus Simulator PRO ile çok fazla çaba harcamak zorunda kalmadan gerçek hissin tadını kolayca çıkarabilirsiniz. Sadece oyunu başlatın ve bir otobüs sizi kontrol etmenizi bekliyor.

Dahası, oyun geliştiricisi çok fazla temel fizik eklerken son derece incelikli olmuştur. Aracınızı kullanmak daha kolay hale gelir, ancak yine de gerçek hayattaki bir mesleğe tepki verir. Ek olarak, benzersiz grafik tasarım aynı zamanda aracı sürmeyi çok daha çekici hale getirir. Yeni grafik teknolojisi sayesinde, bir otobüs şoförünün baskısını doğrudan cep telefonunuzda hissediyorsunuz.

YOLCULARDAN ÖZEL GERİ BİLDİRİM

Oyuncunun sürüş deneyimini en üst düzeye çıkarmak için Bus Simulator PRO benzersiz bir özellik tasarladı. Araba kullanırken, genellikle yoldaki zorlukların üstesinden gelmeye odaklanırsınız. Genellikle, bu simülasyon oyunları oynarken bariz süreçlerden biridir. Ancak bu oyunla, yolcu olarak kurulan AIS ile, daha fazla yolculuktan sonra geri bildirimlerini alacaksınız.

Düzgün bir yolculuğunuz varsa, o zaman kesinlikle her şey mükemmel olacak. Otobüsünüzdeki yolcular sizi son derece yüksek değerlendirecek ve sorunsuz ve güvenli bir yolculuk için size teşekkür edecek 5 yıldız verecekler. Tersine, tehlikeli bir şekilde sürerseniz ve yolculara rahatsızlık verirseniz, taşınma, itibarınızı ve gelecekteki yolculuklarınızı önemli ölçüde etkileyen olumsuz yorumlar alacaktır.

KENDİ TASARIMCINIZ OLUN

Temel olarak, oyundaki otobüsler standart modern ulaşım şekli ile tasarlanmıştır. Oyuncular şu anda mevcut olan en güzel otobüsleri kontrol edebilecekler. Ancak, herkes kendi tasarımlarını oluşturabilir. İstediğin sürece her şey mümkün. Örneğin, vinil türleri, jantlar, kaplamalar gibi görünür parçaların tümü değiştirilebilir ve bunlar otobüsünüzün daha süslü hale gelmesi için en önemli noktalar olacaktır.

Oyuncular ayrıca otobüsleri herkesin gözünde benzersiz kılmak için boyayabilirler. Pembe ve Hello Kitty süslemeli bir otobüsün New York sokaklarında dolaşması ilginç olurdu. Japon Anime kültürünü biliyorsanız, waifu karakterleriyle süslenmiş otobüsler de heyecan verici bir özelliktir. Yeterince yaratıcı olduğunuz sürece, oyun özgürce çalışmanız için yeterli olanak sağlayacaktır.

BİR OTOBÜSTE DÜNYAYI DOLAŞMAK

Gerçek bir otobüs şoförü sadece belirli bir şehirde belirli bir rota ile seyahat edebilir. Ancak Bus Simulator PRO, oyuncularına sınırsız özgürlük sunuyor. Oyunun geniş dünyasındaki konfor nedeniyle, istediğiniz yere hareket edebilirsiniz. Genellikle, ilerlemeniz sistemden bir görevle oluşturulur. Örneğin, Albany'de 30 misafir alın. Bu görevle, o yere gitmeniz ve doğru sayıda yolcu almanız gerekecek.

Görevler verildiği sürece, onları alacaksınız. Aynı anda birçok görev verilecek ve sizin için uygun birkaç görev alabilirsiniz. Getirdikleri faydalar, yüksek talep gören sürüşler kadar büyük olmasa da, yine de mükemmel bir uygulama fırsatıdır. Saatlerce süren uygulamalarla sürekli olarak gelişebilirsiniz ve bu gelecekte büyük faydalar sağlayacaktır.

TEMEL ÖZELLİKLER

  • Sokakta gördüğünüz en havalı otobüsleri sürerek daha önce hiç denemediğiniz sürükleyici deneyimler yaratın
  • Dev bir toplu taşıma aracını sürmenin gerçek hissi. Bir motosiklet veya bisiklet sürmekten çok daha zor olacak ve zorluk son derece yüksek
  • Yüksek teknolojili grafikler en gerçekçi deneyimi sunar. Gerçek fizik etkileşimleriyle, çok daha dikkatli sürmeniz gerekecek
  • Sanal yolcuları simüle eden yapay zeka sistemi. Onları hedeflerine götürürken yolcuların gerçekte yaptıkları gibi sürücü ile etkileşime girecekler
  • Yolculardan gelen gerçek geri bildirimler seviyeyi iyileştirmeye yardımcı olur. İyi yorumlar, her aşamada sürüş becerilerinizi yansıtır
  • Görevler aracılığıyla dünya çapında seyahat edin. Bir şehirde bir görevi kabul ettiğiniz sürece, o yeri ziyaret edebilirsiniz
  • Kendi güçlü otobüsünüzü tasarlayın. Vinil türleri, jantlar, kaplamalar gibi etkileyici vurgu parçaları özelleştirilebilir
  • En son otobüs modelini oluşturmak için birçok farklı müşteri

Bus Simulator PRO v1.9.3 MOD APK (Unlimited Money, Premium) Download

Download

 Artık Bus Simulator pro'yu ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun

•IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar aracılığıyla indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar