AVG Cleaner v6.3.0 APK + MOD (Pro Unlocked)

AVG Cleaner
AVG Cleaner – Junk Cleaner, Memory & RAM Booster

AVG Cleaner v6.3.0 APK + MOD (Pro Unlocked)

AVG Cleaner, işlevsel bellek alanı sağlamak için temel aygıt temizleme programıdır. Menü, pil ve bellek göstergelerini düzenli olarak günceller. Bellek tabanlı dosya başlatmalarını artırın.

 App NameAVG Cleaner
 Publisher
 Genre
 Size38M
 Latest Version6.3.0
 MOD InfoPro Unlocked
 Get it OnGoogle Play
Download (38M)

AVG Cleaner, son derece verimli temizlik ve kontrol işlemleri gerçekleştirirken elektronik cihazlara hızlı ve verimli kullanıcı kurulumu sağlar. Müşteri ihtiyaçlarının araştırılması ve araştırılmasına dayanarak, sistem daha verimli yöntemlerle çalışacak şekilde yenilendi. Bunları birleştirin ve cihazın bir sonraki çalışması için zemini temizleyin. Kullanıcılar artık geçici bir dosya seçebilir ve klasörde görünürken dosyayı açabilir.

BELLEK İÇİN YER AÇIN

Belleği temizlemede iyi olan AVG Cleaner, bellek için büyük bir alan yaratılmasına katkıda bulunmuştur. Gereksiz dosyalar veya klasörler, kaldırma komutunu bekleyen ayrı bir tabloda gözden geçirilecek ve sıralanacaktır. Gereksiz veya kullanılmayan uygulamalar da bu listeye dahil edilmiştir. Çok fazla yer kaplayan dosyalar için, sistem kullanıcıya bir bildirim ile en erken uyarıyı verecektir. Ayrıca, birçok fotoğraf ve videonun depolanması da boşluğu dolduracaktır, bu nedenle bulut bu temizleme işlemi için en uygun seçimdir.

ÇALIŞMA HIZINI ARTIRIN

Temizleme prosedürü tamamlandıktan sonra performans önemli ölçüde geliştirilecektir. Önbellekteki bilgiler kaldırılır, bu da deneyimi kesintisiz hale getirir. Kullanıcının mükemmel bir ortamda çalışmasını sağlamak için cihazın çalışmasını geciktiren bazı uygulamalar kaldırılacaktır.

AVG Cleaner'ın sahip olduğu temizleme işlevinin yararının bir kısmı pil koruma katmanını güçlendirmektir. Kullanıcılar pil ömrü konusunda endişelenmeden cihazla daha uzun süre çalışabilirler. Sistem bu işlevi geliştirmek için bir öğe ayırır; sadece pil tasarrufu özelliğini açın ve koruma katmanı oluşturma işlemini bitirdiniz.

BAZI UYGULAMALARI ÇALIŞMAYI DURDURMAYA ZORLAMA

İşletim sırasında sistem, belirli bir süre çalışmayı durdurmaya zorlamak veya kapatmak için gereksiz uygulamaları tarayacak ve algılayacaktır. Bu, daha uzun pil ömrü ve daha az bağlı veri tüketimi ile sonuçlanır. Kaydetmek için gerekli olan yalnızca birkaç uygulama için veri kullanımını da etkinleştirebilirsiniz.

ETKİNLİK PANOSU OLUŞTURMA

Bir cihazda gerçekleşen iletişimler için AVG Cleaner, tüm lisanslı içeriği yöneten ortak bir pano oluşturur. Ayrıntılı bilgiler, kullanıcıların tanımasını ve kontrol etmesini kolaylaştıran bölümlere göre güncellenir. Pil, bellek kapasitesi, uygulama etkinliği ... hepsi bu etkileyici istatistik tablosuna entegre edilmiştir.

YÖNETİCİNİN GELİŞTİRİLMİŞ PERFORMANSI

Her öğe için uygun seçimi yapmak için görüntüleme sistemini ve çeşitli dosyaları analiz etme görevini gerçekleştirin. Temizlik ve yönetim bir araya geldiğinde bilgileri kolayca yakalayın ve en keyifli cihaz kontrol deneyimini sağlayın. Android işletim sistemi altındaki tüm ürünlere yenilikçi teknoloji uygulayın.

ÖZEL ÖZELLİKLERİN GELİŞTİRİLMESİ

AVG Cleaner ayrıca bellek alanını temizlemek, pil korumasını artırmak ve cihaz işlemleri için istikrarlı performans sağlamak için mükemmel bir iş çıkaracaktır. Sistem, takım kalitesi açısından kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca, özel hizmetler başlatarak deneyimi geliştirmek sizi memnun edecektir. Bir sonraki güncellenmiş sürümde dört gözle bekleyeceğiniz daha fazla yenilik olacak; Bu uygulama hakkında yorumlarınızı bırakın!

TEMEL ÖZELLİKLER

  • Dosyaların bilgilerine bakarak belleği temizleyin ve yeterli bellek alanı sağlayın.
  • Tüm yüklü uygulamalar için tam performans iyileştirmesi.
  • Alan bir çok tüketen dosyaları kes sunu, uygulama ve gücü kontrol edin.
  • Pili kötü etkilerden korur ve daha uzun pil ömrü sağlar.
  • Her dakika güncellenen belirli etkinlik istatistiklerine sahip cihazları yönetin.

AVG Cleaner v6.3.0 MOD APK (Pro Unlocked) Download

Download (38M)

Artık AVG Cleaner'ı ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

  • Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun
  • IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar aracılığıyla indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar