PPSSPP Gold - PSP Emulator v1.12.3 APK (Full Paid)

PPSSPP Gold – PSP Emulator

PPSSPP Gold - PSP Emulator v1.12.3 APK (Full Paid)

 AppPPSSPP Gold - PSP Emulator
 YapımcıHenrik Rydgård
 Boyut14M
 Mod BilgisiPAID/Patched
 En Son Sürüm1.12.3

Download

 Akıllı telefonunuzda veya tabletinizde PSPS oyunlarını deneyimlemek, cihazınızda bir oyun kütüphanesi mevcut olduğunda ve PPSSPP Gold yüklü olduğunda her zaman harika bir şeydir. Bu uygulamanın işlevselliği tamamen anlaşılabilir ve oyun kitaplığınızı manuel olarak güncellemek için zaman harcayacaksınız. Buna ek olarak, zaman zaman, deneyiminizi sağlamak için performansı, kaliteyi, sabit hataları iyileştirmenize yardımcı olmak için sürekli olarak güncellenecektir.

OYUNLARIN KALİTESİ GARANTİ EDİLİR

PPSSPP Gold'un yeni sürümü yeni piyasaya sürüldü ve oyuncunun deneyimini geliştirmek için her zaman tweaks olacak. Özellikle belirtilmesi gereken ilk faktör beğendiğiniz oyunları HD olarak deneyimlemektir. Oyunculara daha istikrarlı bir kalite getiriyor ve özellikle bazı oyunlardaki efektler ve ağ bağlantısı hatalarıyla ilgili hatalar çözüldü. Bu nedenle, oyuncular sevdikleri oyunları deneyimlerken kendilerini güvende hissedebilecekler.

Tabii ki, düzenlenmiş efektler söz konusu olduğunda, efektler için yeni eklenen Düşük çözünürlük işlevinden de bahsetmeliyiz. İsmine benzer şekilde çalışır ve oyunculara kendi deneyimlerini optimize etmede özel bir kolaylık sağlar. Aynı zamanda oyun sırasında size gönderilen mesajlar, cihazın performansı ile ilgili herhangi bir sorun yaşanmaması için ilgili fonksiyon butonu ile de ayarlanabilir.

Oyuncuların belirli bir uzunlukta oyun oynaması ve bunları tek bir seferde tamamlayamaması bir başka sorundur; tasarruf doğal bir şeydir. Bu tasarruflar bazen daha önce geliştirilmiş olan bazı oyunlar için işe yaramaz. Böylece ilerlemenizin güvenli bir şekilde saklanabileceğinden ve istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman yeniden yüklenebileceğinden emin olabilirsiniz. Bu kaydetme davası genellikle Assassin's Creed: Bloodlines oyununda görünür.

HERHANGİ BİR PSP OYUNUNU YAŞAYIN

PPSSPP Gold'u deneyimlediğinizde, bu uygulamanın yapabileceği birincil işlevi kesinlikle bileceksiniz. Size mükemmel bir oyun deneyimi sunmak için size birçok parça sunar. Yani bu uygulamayı açtığınızda, basit ve kullanıcı dostu bir arayüz bulacaksınız. Aynı zamanda, yapmanız gereken ilk iş, cihazın performansına uygun faktörleri ayarlamak için ayarlara girmektir.

Her güncellemedeki yeni öğeleri güncellemeyi unutmayın, çünkü genellikle grafik, ses veya temel işlevlerle ilgili hataların bir listesidir. Böylece, bu listeleri okuduktan sonra, daha yumuşak bir deneyim için uygulamayla ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Buna ek olarak, uygulama aynı zamanda akıllı telefonunuza bağlayabileceğiniz konsol cihazlarıyla otantik bir deneyim sağlayan birçok işleve sahiptir.

İSTEDİĞİNİZ BU OYUNLARDAN HERHANGİ BİRİNİ OYNAYIN

Deneyim sırasında, oyunda yaşadığınız oyun uygulamasının genellikle manuel olarak güncelleneceğini fark edebilirsiniz. Başka bir deyişle, bu oyunların Rom dosyalarını farklı web sitelerinde bulacaksınız ve daha sonra hepsi bu uygulama ile açılacaktır. Harika PSP oyunları artık cihazınızda ve zamanla depolama sorununu çözmenin yollarını bulacaksınız.

Bir öykünücü uygulamasıyla karşılaştığınızda, şüphesiz bunların çalışması için kaynak sağlama meselesidir. PPSSPP Gold için, indirdiğiniz oyunların kapasitesidir. Ancak bu sadece bir not ve oyunlarınızı nerede saklayacağınıza karar verecek olan siz olacağınız için büyük bir anlaşma değil ve çoğunlukla onları etkileyici bir alana sahip bir hafıza kartına kaydedeceksiniz.

BİRDEN FAZLA CİHAZDA ÇALIŞIR

Akıllı telefonların yanı sıra, Android tabletler de PSP oyunlarını deneyimlemek için kullanabileceğiniz platformdur. Uygulamanın bu platformu da önemsediğini ve oyuncuların oyunu daha büyük bir ekranda deneyimlemeleri için bazı optimizasyon faktörleri olduğunu fark etmeniz gerekecek. Aynı zamanda, kontrol elemanı, kullanıcıların daha büyük ekranlı platformlara geldiklerinde nihayetinde ilgilenmelerini sağlayan bir faktördür ve uygulama da bunu çözmektedir.

Bu işlev genellikle bir öykünücüyü başlatırken gerçekleştirmeniz gereken bir şeydir, çünkü ayarları kullandığınız aygıta uyacak şekilde ayarlarsınız. Uygulama ayrıca ekrandaki kontrol fonksiyonları ve harici kontrol cihazları ile kontrol yöntemini genişletir. Böylece her türlü oyun istasyonunun konsollarını da çalabilir ve bir ara cihaz aracılığıyla cihaza bağlantı kurabilirsiniz. Bundan sonra, ayarlara her zamanki gibi devam edebilirsiniz.

Download PPSSPP Gold - PSP Emulator v1.12.3 APK (Full Paid) for Android

Download

 Artık PPSSPP Gold - PSP Emülatörünü ücretsiz indirmeye hazırsınız. İşte bazı notlar:

•Oyunun ve uygulamanın düzgün çalışması için lütfen MOD Bilgilerimizi ve kurulum talimatlarımızı dikkatlice okuyun

•IDM, ADM (Doğrudan bağlantı) gibi 3. taraf yazılımlar üzerinden indirme işlemi şu anda kötüye kullanım nedenleriyle engellenmektedir.

0 Yorumlar